Be Better – Dutch


Posted on November 9, 2017 by Aisah in Be Better

Vanmorgen heb ik de keuze gemaakt om beter te zijn. Een betere persoon. vrouw. moeder. echtgenote. dochter. zus. nicht. vriendin. collega. persoon… (umh ja dat had ik al gezegd). You catch my drift 🙂

Ik zou al mijn onzekerheden nemen en ze naar hun moer sturen. Ja de nieuwe ik. Blij, go getter,kalm, vol inspiratie, blij met wat ik heb en niet aan het zeuren over wat ik niet heb. I am titanium. (David Guetta liedje)

Die hele self talk ben ik vergeten, het moment dat het niet naar mijn zin ging. Wanneer slechte beslissingen of gedachtengangen uit het verleden je achtervolgen. Of slechte beslissingen en gedachtengangen van anderen uit hun verleden je achtervolgen. (Vergis je niet, kan gebeuren als je dat toelaat), dan lijkt self empowerment een vliegtuig in de verte waarvoor je te laat was om in te checken.

Je voelt schuldgevoelens als een ongemakkelijke warmte over je gezicht. Je voelt wraakgevoelens als een soort knoop in je buik. Je neemt anderen kwalijk dat je je zo voelt en wil gewoon met niemand praten, waardoor je degenen wegstoot die zoveel van je houden en je de maan zouden geven als je ze dat zou vragen.

Wat ik wil zeggen is dit: Ikheb zojuist weer de keuze gemaakt om beter te zijn. Een betere persoon. vrouw. moeder. echtgenote. dochter. zus. nicht. vriendin. collega. persoon. 😉

Omdat ik denk dat we allemaal 1 ding gemeen hebben. en dat is dat we gelukkig willen zijn. And ik ben gelukkig als jij gelukkig bent. en ik weet dat jij gelukkig bent als ik de keuze maak om beter te zijn, net zoals jij de keuze maakt elke dag om beter te zijn.

Yes u Can

Met twinkle ogen en een brede smile,

Eve

Author

Eve

A fellow-traveler of life figuring out the way. I like to share little nuggets of wisdom i found on this journey. blogger coder baker mom of 2


Comments


Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*